Tarieven

Je neemt contact op met een coach of volgt een training omdat je vastloopt in je werk of privéleven en op zoek bent naar iemand, die jou daar bij professioneel kan begeleiden. Werken aan jezelf, kan je enorm veel inzichten, ruimte en nieuwe paden opleveren. Ook als je door een werkgever bent aangemoedigd om op het gebied van persoonlijke ontwikkeling stappen te gaan zetten, doe je het voor de belangrijkste persoon in jouw leven: jijzelf! De tarieven voor coaching vind je hier:

Tarieven

* coaching per sessie  € 80,00 (1,5 uur)
* lifestyle, gezond leven consult € 50,00 (1 uur)
* loopbaantraject (5 gesprekken, incl. kernkwaliteitenanalyse € 395,00)
* consult jongere/kind € 60,00 (maximaal 1 uur)
– alle tarieven zijn exclusief 21% BTW –

Vergoeding werkgevers / Belastingdienst
Soms zijn werkgevers bereid om coachgesprekken te vergoeden indien het betrekking heeft op je werk en functioneren. Als werknemer kun je voor individuele coaching veelal aanspraak maken op budget voor persoonlijke ontwikkeling van de werkgever en dit besteden aan coaching, training of opleiding. Dit is na te vragen bij Human Resources of bij de direct leidinggevende. Heb je een eigen bedrijf, is de BTW aftrekbaar.

Alle consulten vinden plaats in Castricum, midden in het groen met voldoende parkeergelegenheid, een speelplek voor kinderen en dichtbij het strand.